orgel De Papillon


De Papillon is een karakteristieke nostalgische woonwagen.
Met haar ingebouwde draaiorgel is zij enig in haar soort.
Grotendeels gemaakt van hout en met haar vrolijke kleuren straalt zij een rustieke sfeer uit van ouderwetse gemoedelijkheid.
Naast het ingebouwde orgel is de Papillon voorzien van een karakteristiek nostalgisch interieur en is ingericht om te reizen.

Zij brengt ook op uw locatie een unieke muzikale aanvulling voor (straat)theater evenementen, festivals, nostalgische evenementen en natuurlijk privéfeesten, bruiloften en dergelijke.
Heeft u een evenement waar u een nostalgisch tintje aan wilt geven, dan kunnen wij zorgen voor een kleurrijke muzikale entourage.
Daarbuiten rijden wij graag langs ‘s herenwegen en verzorgen daarbij graag optredens op straat.

Ook op Oude Ambachts-markten en Kerstmarkten of themafestivals met een historisch karakter (Dickens festijnen, Sprookjesfestivals, Oldtimerfestivals etc.) vertoont zij graag op aangepaste wijze ons "spektakel".
Zij zorgt voor een muzikale noot, vertier en ouderwetse gezelligheid en het zou zomaar kunnen dat zij daarbij, zoals u dat wellicht nog kent uit het straatbeeld van weleer  en zoals het een beetje bij draaiorgels hoort (ja, óók bij een ingebouwd draaiorgel), met het welbekende rinkelende centenbakje rondgaan.

Dus...organiseert u een nostalgisch evenement: een Oude Ambachtsmarkt, een Nostalgische Kermis of een Brocante markt en heeft u behoefte aan een eigentijdse muzikale omlijsting, schroom dan niet en boek ons!
De Papillon heeft een lengte van ruim 8 meter en is plusminus 2,60 breed (inclusief uitstekende delen).

Hier een lijstje met mogelijkheden die de Papillon u kunt bieden:
* Muzikale entourage * Promotie activiteiten * Kleinschalige (culturele) activiteiten of kinderactiviteiten in of om De Papillon * Gastartiesten * Nostalgische kermissen * Pretparken en/of speeltuinen * Jaarmarkten en braderieën * Oude-ambachtsmarkten * Kerstmarkten * Privé feesten * goede doelen * Decor voor fotoshoots en/of opnamen van videoclips of commercials * etc.


De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis